Perfect Gifts by Lady Z

Het jaar 2020 was voor velen een zeer bijzonder jaar. Ook voor Lady Z betrof het een jaar van “New Beginnings”.

Al in de zomer van 2019 kreeg Lady Z te horen dat het bedrijf waar ze werkzaam was de deuren definitief ging sluiten. Lady Z had het daar heel erg naar haar zin met een geweldige team collega’s. De faillissement was ook voor haar een enorme klap.

Dan maar snel solliciteren, want zij moest zo spoedig mogelijk aan de bak. Naast haar fulltime baan was Lady Z actief als leesmoeder, lid van de ouderraad en lid van de medezeggenschapsraad van de scholen van haar 2 kinderen.

Gelukkig had ze al snel een nieuwe baan…maar toen kwam de Covid 19 pandemie en zette ook haar wereld op zijn kop. Haar activiteiten op school werden abrupt gestopt. Zelfs haar vrienden sprak ze nog amper; Lady Z raakte in een enorme isolement.

Haar leven zou nooit meer hetzelfde zijn. Wat nu? Dag en nacht zat ze na te denken over wat ze allemaal had bereikt, maar vooral over wat ze allemaal nog zou willen bereiken. Opeens moest Lady Z aan iemand denken die haar ruim 12 jaar geleden had aangemoedigd een webwinkel op te zetten. Hij wist van de hoed en de rand en zei toen al dat dit in de toekomst dé manier van winkelen zou worden. Destijds zag Lady Z alleen maar beren op de weg en deed toen niets mee.

“Waarom zou ik het in 2021 niet kunnen doen? Er staat me niets en niemand meer in de weg. En van al die vrije tijd word ik toch alleen maar gek”

De drang om zichzelf nuttig te maken, zelfstandig iets opbouwen en anderen blij maken, was groot bij Lady Z. Zo bekroop bij haar het idee om in 2021 voor haarzelf te beginnen. Vrij snel wist ze wat het moest worden: Cadeautjes! Niet zomaar cadeautjes, maar speciaal samengestelde cadeaumanden.

Zo is Perfect Gifts by Lady Z ontstaan.

Perfect Gifts staat voor leuk, uniek, compleet, persoonlijk en bijzonder. Perfect passend bij degene die jij blij wilt maken.

Lady Z